Digitalizarea afacerii alaturi de implementarea proceselor automatizate permit eliminarea erorii umane in proportie de 90%, precum si o mai mare eficientizarea a timpului de lucru, care se traduce in reduceri importante de costuri. Este momentul sa transformi si sa eficientizezi afacerea ta pentru a tine pasul cu o piata tot mai acerba Cu o experienta de peste 15 de ani, Consultanta IT pune mare pret pe seriozitate si dedicare. Serviciile Consultanta IT garanteaza un mediu IT sigur si o structura de functionare la cele mai exigente standarde.
Expertiza si certificarile noastre in securitatea IT ne califica ca un partener de nadejde pentru companiile care vor sa faca pasul catre o noua etapa a dezvoltarii sale tehnologice si sa ramana competitive.

Oferim mentenanta IT pentru orice firma indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefica atat pentru un small business cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a evalua cat mai clar nevoile in materie de tehnica, sa eficientizeze anumite procese in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

Analiza oferita de tehnicienii IT Consulting poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii pentru problemele legate de reteaua de calculatoare, atat hardware cat si software, de la simple configurari de calculatoare pana la solutii complete de business.

Iti oferim servicii de consultanta ce includ:

  • recomandari privind solutii de backup;
  • recomandari privind optimizarea sistemului informatic;
  • recomandari privind construirea unui website de prezentare, a unui magazin online, etc;
  • solutii pentru reteaua de calculatoare atat din punct de vedere hardware cat si software;
  • cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;
  • analiza pentru cablare structurata;