Consultanta IT  va ofera Servicii Web Complete: Servicii de Creare Pagini Web, Creare Logo Design, Creare Identitate Vizuala a Companiei, Optimizare SEO, Servicii Hosting. In functie de nevoile si dorintele dumneavoastra fiecare pachet de servicii se poate personaliza.
Pentru a intelege pe deplin nevoile dumneavoastra este necesara stabilirea unei intalniri cu un reprezentant Consultanta IT  care va va oferi toate informatiile necesare.

Consultanta IT va ofera o gama variata de pagini web de la Pagini Statice pana la WEB Design Corporate, Magazine Virtuale, Newsletter, SEO, Blog, Forum, Portaluri sau Site-uri FLASH.
Scopul nostru este de a crea un desing unic si modern, dar intotdeauna in conformitate cu nevoile si dorintele clientului.

Pachetele de Hosting oferite de Consultanta IT sunt create pentru a satisfece nevoile tuturor clientilor nostri. De asemenea daca nu regasesti un pachet convenabil pentru tine si afacerea ta putem crea unul special pentru tine. Oferim asistenta tehnica tuturor clientilor care doresc sa beneficieze de serviciile de hosting oferite de noi.